Пиян мъж "превзе" полски град със съветски танк

60-годишният T55 е бил част от Втората световна война
Обновена: 21 юни 2019 13:55 | 21 юни 2019 13:54, Нели Христова
48
Пиян мъж "превзе" полски град със съветски танк
Снимка: Полицията в Пайѐнчно

Едва ли жителите на малкия град Пайѐнчно в Полша са очаквали да видят съветски танк по улиците, но точно това се случило преди дни. 49-годишен мъж трябвало да натовари бойната машина на рампа и да я закара до местния музей, но съоръжението се счупило.

За това мъжът, който бил и подпийнал преди това, решил, че най-добрата идея е сам да подкара танка. Той го запалил и тръгнал да обикаля града.

Когато видели танка по улиците, жителите на  Пайѐнчно веднага се обадили на полицията – за тях машината била повече заплаха, отколкото музеен експонат. 60-годишният T55 е бил част от Втората световна война, а сега е собственост на полската армия.

Полицията се отзовала веднага, за да намери танка паркиран на улицата, а пияният мъж бил подпрян на него. Само заради факта, че е шофирал в нетрезво състояние го заплашват 2 години затвор, а за това, че е шофирал танк в нетрезво състояние – 8 години зад решетките.

Машината била върната в музея в пет сутринта благодарение на помощни средства, тъй като полицаите така и не успели да я запалят отново.

Миналата година в Русия пиян мъж също открадна танк и го подкара по улиците, прегази няколко коли и се блъсна в супермарекет. Той беше арестуван, докато се опитваше да открадне бутилка вино.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
7
 
! Отговори
Старият Ке МАФ преди 4 години
Какви са тези щуротии които ги изписвате бе? Да бяхте написали по добре че е обстрелвал града със ,,черешово топче'' от ВСВ.
42
0
 
16
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
60 годишен танк е бил част от Втората Световна Война...означава че през 1959 година е имало Втора Световна Война...гениално...
41
0
 
16
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
Т55 не е бил част от Втората Световна Война. Производството му започва през 1947...четете, учете....
40
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Поляците никъде не пишат, че танкът е от ВСВ!!!
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***-Недочели,Т 55 стартира 1946-та и никога не е участвал във ВСВ. Тьi поняла ето, ***?Когато си от "новото, джендърско" поколение имаш само един плюс- млад си. Всичко, останало са минуси. Излагацията ви е ненадмината, алчността и лизачеството също. За това колко сте неграмотни, няма и да споменавам.А, полякът се равнява на македонец и украинец. Тяхните качества са точно тия, горните, дето ги изборих за вас.А, сполай ти и дано репттила плаща добре!
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
т55 е бил част от втората световна война...повече не ми трябва да ви чета глупостите
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Направих си труда и се разрових в полски и англ. сайтове. Информацията излиза преди шест дни в полски сайт с абсолютно същия текст и грешен модел на танка, след това всички останали из Европа просто я превеждат с грешката. Това е"______________________За да пишеш вярно и правдиво, съвсем не е достатъчно да си завършил журналистика.Освен висшето образование са ти необходими обширни познания, квалификации, обща култура и най-важното - жизнен опит.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Бг убийците ги съдят на 3 г
35
0
 
32
 
! Отговори
джо преди 4 години
Що за статии се пишат???? Няма как танк Т-55 да е част от Втората световна война ,защото е създаден години след нейния край. Както се казва в резюмето на Белградския вестник "Вечерни новости" "Во Бугарски вестник саде дата йе верна.
34
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направих си труда и се разрових в полски и англ.сайтове.Информацията излиза преди шест дни в полски сайт с абсолютно същия текст и грешен модел на танка,след това всички останали из Европа просто я превеждат с грешката.Това е
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой ден и Т 90 могат да влязат с компания от Арма.Знае ли се?-:)Като вземат да гонят Американското НАТО!-:)
32
1
 
10
 
! Отговори
Хитруша Днешна преди 4 години
Ах,Вие малки калпазани,собственост на големи такива!Колко сте хитриййй.Новини и вести,жълтовиня и поръчкови статии навсякъде!НО, при ВАС голяма част от тез,които Ви четат,го правят само за да се посмеят и почувстват умни,знаещи и мислещи.Вашата социална функция е несравнима,карайки читателите да се ровят в Гугъл, Укипедия и в спомените си.Въпреки всичко,си мисля,че вашите "продукти" не са плод на незнание,природна липса на качества или липса на обща култура.ПРАВИТЕ ГО НАРОЧНОДА НИ РАДВАТЕ
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** Христова ще я дадем на Мария Габриел заради фалшиви новини.
30
0
 
33
 
! Отговори
пълнач/мерач преди 4 години
Част от Втората световна война е Т-34, а не Т-55.
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха! И то при наличието на чичко Гугъл! Прототипа на Т55 се появява 46-та! Т55 може да е част от Студената война, но не и от 2-рата Световна война! Т 34 е от Втората Световна война!
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви т55 през втората световна бре? Още малко и Армата от втората световна ще напишете....
27
0
 
19
 
! Отговори
ЕДИН преди 4 години
Първият прототип на Т55 се появява през 1946, малко след края на Втората световна война.
26
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За една минута можеш да провериш, че Т55 не е съществувал през ВСВ, но мързела и простотията отново надделяват.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да беше го боядисал малко. Че целият е изпоръждясал.
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият протип на танк Т 55 се появява през 1946 год., а влиза на въоръжение през 1949 год. Та каква точно част от Втората световна война е бил този танк.